icon-tick icon-cancel icon-cancel icon-arrow-down icon-arrow-up icon-arrow-left icon-arrow-right icon-cart icon-dropdown icon-minus icon-plus icon-search icon-radio-selected icon-radio-unselected

Jätehuollon kartoitus

Selvitämme jätehuollon tarpeesi

Jätehuollon kartoitus antaa kokonaiskuvan yrityksen jätehuollon nykytilasta.

Jätehuoltokartoituksessa tutkitaan

  • jätteiden syntypaikka
  • jätelajit ja -määrät
  • keräilyvälineet ja lajitteluastiat
  • jätteiden keräyspisteet
  • yrityksen muut materiaalivirrat

Kartoituksen päätteeksi saat meiltä raportin, jossa listataan mahdolliset kehityskohteet ottaen huomioon yrityksen jätehuollolle asetetut tavoitteet. Kehityskohteita ovat esim. nykyisten jätemateriaalien tehokkaampi hyödyntäminen, mahdollinen uuden jätemateriaalin haltuunotto kustannussäästöjen aikaansaamiseksi ja kuljetusten tyhjennysrytmien tehostaminen. Lisäksi annamme ehdotuksen siitä, miten yrityksen henkilöstöä voidaan ohjata tehostamaan lajittelua.

Tilattuasi ilmaisen palvelun ja jättäessäsi yhteystietosi, ottaa asiantuntijamme sinuun yhteyttä kartoitusajankohdan sopimiseksi.

 

Yksityinen asiakas(Kotitaloudet, taloyhtiöt)
Yritysasiakas

Postinumeroa ei tunnistettu

Miten toimitus ja nouto tapahtuvat?

1. Valitse ja tilaa

Tutustu tuotevalikoimaamme verkkokaupassa ja tee tilaus haluamaasi ajankohtaan. Tilaa asiakaspalvelustamme puh. 010 5400 tai asiakaspalvelu@remeo.fi niille paikkakunnille, joihin emme verkkokauppatilauksia toimita.

2. Toimitamme perille

Toimitamme tuotteen haluamanasi ajankohtana haluamaasi paikkaan. Sinun tarvitsee vain huolehtia, että tuotteelle on tilaa ja meillä on paikalle esteetön pääsy.

3. Noudamme, kun olet valmis

Kun tuote on valmis noudettavaksi, noudamme sen sovitusti. Ilmoita tilausta tehdessäsi sinulle sopiva noutoajankohta.